Instalati flash player

Requirements

Sanatate, Incredere, Speranta

MEDIURG

Analize Medicale

 REZULTATE ANALIZE MEDICALE


» Tel: 0244-517965

» E-mail: office@mediurg.ro

Cauta in site

Noutati

 

Competitie sportiva hipica pe HIPODROMUL PLOIESTI

Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea in totalitate a acestor termeni si conditii. Vizitarea in continuare a acestui site presupune acceptarea integral a acestor termeni si conditii de utilizare a site-ului www.mediurg.ro . Daca nu accepti termenii si conditiile statuate in acest document, nu accesa si nu folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului site, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, Centrul Medical Mediurg, afiliatii sai, membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultate din accesul sau utilizarea acestui site. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nicio natura.

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de Centrul Medical Mediurg, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Centrului Medical Mediurg Ploiesti.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
In toate situatiile dumneavoastra aveti dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege.

Nu sunt permise:
- stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea;
- incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;

Incalcarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.
Centrul Medical Mediurg se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului propriu. Nu vor fi transmise catre terti nici un fel de informatii cu caracter personal. Nu vom vinde sau nu vom face publice datele dumneavoastra personale catre terti.
Pentru orice intrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteti contacta la office@mediurg.ro

 

Traducere Google

Romanian English

Grup Mediurg

mediurg intl 1
levinhaus
leodora1
asbromania

 

sigla sfanton noua 200x31

Autentificare