Instalati flash player

Requirements

Sanatate, Incredere, Speranta

MEDIURG

Analize Medicale

 REZULTATE ANALIZE MEDICALE


» Tel: 0244-517965

» E-mail: office@mediurg.ro

Cauta in site

Noutati

 

Competitie sportiva hipica pe HIPODROMUL PLOIESTI

Activitatea de TANSPORT MEDICALIZAT INTERNATIONAL este parte a Serviciului de Ambulanta Mediurg. Solicitarile pot veni direct, de la diverse persoane fizice care au pacienti de dus / adus catre / de la spitale din Europa si Asia sau de la Societati de Asigurari Medicale romanesti sau internationale.

Experienta acumulata ne permite organizarea plecarii la transport in timp record, de doar citeva ore de la primirea apelului, bineinteles si in functie de gravitatea cazului. Echipajele care asigura asistenta medicala sunt alcatuite din cei mai buni profesionisti din domeniu, medici specialisti in urgente si ATI (Terapie Intensiva).

international1 international2 transp int1

Exista, de asemenea, posibilitatea organizarii unor transporturi medicalizate cu aeronave comerciale cu escorta medicala. Aceasta solutie este de multe ori cea mai bună alternativa pentru transferuri rapide pe distante lungi, in situatia in care starea pacientului permite acest tip de calatorie.

international3 transp int2 transp int3

transp int4

Echipajele MEDIURG au fost plecate cu pacienti in aproape toate statele europene: Anglia, Franta, Spania, Olanda, Germania, Elvetia, Suedia, Austria, Italia, Ungaria,  Bulgaria, Republica Moldova, Turcia, Macedonia, Grecia, Israel, etc.

Apelarea serviciului se poate face 24 ore din 24 ore la Call Center : 0040 244 962,   0040 244 517965,   0040 766 227535;

Traducere Google

Romanian English

Grup Mediurg

mediurg intl 1
levinhaus
leodora1
asbromania

 

sigla sfanton noua 200x31

Autentificare